Unutar KLJP, osim uredskih prostora za smještanje i redoviti rad šest organizacija, posebna je pozornost i veliki dio kvadrature namijenjen zajedničkim prostorijama u kojima se provode različiti zajednički programi Kuće ljudskih prava, drugih organizacija ili građanskih inicijativa.

U zgradi C nalazi se dvorana sa 70 sjedećih mjesta, koja je na raspolaganju za korištenje svim zainteresiranim pravnim i fizičkim osobama za edukacijske ili promotivne potrebe, za potrebe odvijanja kulturnih sadržaja ili drugih javnih događanja (seminari, radionice, treninzi, predavanja, tečajevi, video projekcije, tiskovne konferencije, promocije, okrugli stolovi, javne diskusije, izložbe i slično…).

Oprema dvorane:

  • stropni LCD projektor sa pripadajućim platnom na razvlačenje
  • mobilni namještaj (stolovi, stolice…)

Prostor može organizirati na različite načine – sa stolovima za rasprave, debate, radionice; sa stolicama u kino-postavu za predavanja i projekcije i sl.
U ulaznom holu nalaze se dva dvosjeda, stol za info-materijale i samouslužni aparat za tople i hladne napitke, šank te kompletno opremljena mini kuhinja. Sanitarni čvor se sastoji od tri zasebne prostorije – muškog, ženskog i toaleta za osobe sa invaliditetom. Dvorana i predvorje su pokriveni stabilnim bežičnim internetskim signalom.

 

dvorana01      dvorana02      dvorana03      dvorana04

 

Za dodatne informacije obratite se na kontakt@kucaljudskihprava.hr