KAŠTELA: POZIV NA SUDJELOVANJE U RADIONICI ‘Protiv diskriminacije na lokalnoj razini: Gradske strategije i ljudska prava’

Kuća ljudskih prava Zagreb, Europska antirasistička mreža i Inicijativa mladih za ljudska prava pozivaju predstavnike/ce udruga civilnog društva, aktiviste/ice, studente/ice, članove/ice savjeta mladih i ostale zainteresirane građane/ke Grada Kaštela i okolice da nam se pridruže na radionici ‘Protiv diskriminacije na lokalnoj razini: Gradske strategije i ljudska prava’.

Radionica će se održati u srijedu, 24. listopada u prostoru Udruge tjelesnih invalida Kaštela, Ante Beretina 4, Kaštel Novi u vremenu od 13:00 do 16:00 sati.

Sudionici/e radionice imat će priliku saznati više o suzbijanju diskriminacije i zaštiti ljudskih prava kao i metodama i tehnikama zagovaranja te će im se pružiti mogućnost da zajedno i u suradnji s gradskim tijelima doprinose stvaranju lokalne strategije za suzbijanje diskriminacije i zaštiti i promociji ljudskih prava u svom gradu. Radionica se provodi u sklopu projekta ‘Mreža gradova i civilnog društva za suzbijanje rasizma i diskriminacije’ u kojem sudjeluje i Grad Kaštela.

Kako biste se prijavili za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu koja se nalazi na ovom linku.